Ifor Williams GP126 maskintrailerI 1958 blev Ifor Williams Trailers Ltd. grundlagt i Cynwyd, Wales. Firmaet har siden da leveret kvalitets-trailere til kunder over hele verden. Siden starten har netop kvalitet og udvikling været det altafgørende omdrejningspunkt.

Ifor Williams – kvalitet siden 1958
Manden bag fabrikken hed Ifor Williams og var en lokal landmand fra landsbyen Cynwyd i det nordlige Wales. Han opdagede, at der i 1950’erne opstod et behov for trailere til fåretransport, der kunne trækkes efter de lokale landmænds Land Rovere. Efter længere tids research byggede han den første prototype, og brugte denne til at fragte sine får til det lokale marked. Fårene blev solgt, og det gjorde traileren også. Derefter var det retur til garagen i Cynwyd, hvor der nu var penge til at bygge to trailere. Ifor fortsatte produktionen og udvidede garagen i takt med, at efterspørgslen steg.

Denne udvikling har ført til, at Ifor Williams Trailers i dag er Storbritanniens største producent af trailere, samtidig med at Ifor Williams Trailers er den største leverandør i Europa af trailere over 2 tons totalvægt. Det brede produktprogram indeholder hestetrailere, maskintrailere, tiptrailere, vippeladstrailere, lukkede kassetrailere, autotrailere, kreaturtrailere samt de mindre ladtrailere.

Ifor Williams GP126 maskintrailerDe bedste om mest avancerede produkter
Avanceret produktionsteknologi og CAD-baseret udvikling kombineret med kundernes feedback gør, at produktionen hele tiden udvikles i en stræben efter det bedste og mest optimale produkt. Ifor Williams råder over deres eget galvaniseringsanlæg, som benyttes til at varmgalvanisere alle stålkomponenter. Dette sikrer en lang levetid og dermed en flad afskrivningskurve.

Foretrukket mærke hos de professionelle brugere
Filosofien er at producere de bedste og stærkeste trailere til den kvalitetsbevidste og krævende bruger. Kombinationen af den nyeste produktionsteknologi og en lav vedligeholdelsesgrad sikrer en høj gensalgsværdi, og gør, at Ifor Williams er blandt de foretrukne mærker hos de professionelle brugere – Kort sagt “Et klogt træk”.

Besøg vores hjemmeside: www.iforwilliams.dk